نگاهی به قوانین اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

نگاهی به قوانین اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

نگاهی به قوانین اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

1398-02-21

اگر قصد ادامه تحصیل در ترکیه را دارید باید بدانید که دانشجویان بین المللی که قصد تحصیل در ترکیه را دارند، نیاز به ویزا دارند و همچنین اگر اقامت فرد در ترکیه بیش از ۹۰ روز باشد یا برای کار در ترکیه به ویزا نیاز دارد. 

بنابراین اگر شما قصد اخذ ویزای تحصیلی ترکیه و ادامه تحصیل در این کشور را دارید باید قبل از هر چیزی درخواست ویزای تحصیلی ترکیه بدهید زیرا دانشجویانی که بدون ویزای تحصیلی به ترکیه می آیند، مجاز به ثبت نام به عنوان یک دانشجو در دانشگاه نخواهند بود و به آنها ویزای تحصیلی ترکیه داده نخواهد شد. درخواست ویزای تحصیلی ترکیه باید از یکی از نزدیکترین سفارت های ترکیه در کشور محل زندگی فرد داده شود و نمی تواند از داخل ترکیه صادر شود. 

جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه باید یک کپی از نامه پذیرش خود را از یک دانشگاه در ترکیه و یک فرم درخواست تکمیل ویزای تحصیلی ترکیه را به سفارت ترکیه بفرستید و توجه داشته باشید باید برای این ویزا شخصا درخواست کنید.



انواع ویزای تحصیلی ترکیه

•    ویزای کارآموزی ترکیه

•    ویزای کارآموزی ترکیه  ERASMUS

•    ویزای کارآموزی AISEC

•    ویزای تحصیل دوره زبان ترکی

•    ویزای تحصیل در دوره های آموزشی کوتاه مدت ترکیه

•    ویزای تحصیلی ترکیه

•    ویزای تحصیلی جمهوری قبرس شمالی ترکیه ای



نگاهی به مزایای اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

•    اخذ اقامت ترکیه

•    همجوار بودن و فاصله نزدیک به ایران

•    عدم نیاز به صدور ویزا

•    ارائه کمک هزینه ی تحصیلی به دانشجویان بین المللی

•    مشابهت های فرهنگی فراوان با ایران

•    اعتبار دانشگاه های ترکیه

•    هزینه پایین تحصیل و زندگی در ترکیه

•    تحصیل در دانشگاه هایی با امکانات عالی، فضای آموزشی مناسب وکتابخانه های بزرگ



نگاهی به مدارک مورد نیاز جهت اخذ  ویزای تحصیلی ترکیه

•    کپی صفحات پاسپورت

•    مدارک شناسایی

•    دو قطعه عکس بدون رتوش

•    نمره آزمون ALES و اخذ امتیاز آن و ارائه کارنامه آزمون ALES یا GRE 

•   شرکت در آزمون های زبان و ارائه مدرک که باید با توجه به زبان تحصیل در آن مقطع زبان ترکی یا انگلیسی است.

•    شرکت در مصاحبه تخصصی دانشگاه

•    ارائه مدارک تحصیلی و ریز نمرات همراه با ترجمه رسمی

•    نامه پذیرش دانشگاه

•    رزومه تحصیلی قابل قبول

•    انگیزه نامه تحصیلی

•   ارائه مدرک زبان انگلیسی: یکی از  مدارک بینالمللی زبان انگلیسی مانند TOEFL یا IELTS و …و یا شرکت درآزمون های زبان انگلیسی که همه ساله در ترکیه توسط سازمان سنجش ترکیه (ÖSYM) برگزار می شود.

•   شرکت در آزمون TÖMER و اخذ دیپلم زبان ترکی TÖMER برای دانشگاه هایی که به زبان ترکی تدریس می کنند که این آزمون در برخی از  دانشگاههای ترکیه به صورت هفتگی یا روزانه برگزار می شود.

•    دو عدد توصیه نامه





توجه داشته باشید جهت اطلاع از شرایط اخذ اقامت تحصیلی ترکیه موسسه مهاجرتی مهاجر 7 با تیمی متخصص شما را در زمینه امور مهاجرت و اخذ اقامت تحصیلی ترکیه یاری می کند.

 برای کسب اطلاعات تکمیلی می توانید با شماره تلفن 88533155 تماس و جهت اخذ اقامت تحصیلی ترکیه مشاوره رایگان بگیرید
.





 

مطالب مرتبط

تحصیل در ترکیه

تحصیل در ترکیه

1398-02-21
تحصیل در ترکیه مورد توجه بسیاری از افراد است، چرا که می توان در ترکیه به فرصت های تحصیلی قابل قبولی دست یافت.
ادامه مطلب
نگاهی به نظام آموزشی ترکیه

نگاهی به نظام آموزشی ترکیه

1398-02-21
اگر به دنبال تحصیل فرزند خود در ترکیه هستید باید بدانید که در ترکیه تحصیل از 6 سالگی شروع می شود.
ادامه مطلب
نگاهی به تحصیلات تکمیلی در ترکیه

نگاهی به تحصیلات تکمیلی در ترکیه

1398-02-21
تمامی دانشگاه های ترکیه می توانند با گرفتن مجوز از وزارت علوم و تاییدیه اقدام به پذیرش دانشجویان خارجی کنند.
ادامه مطلب